oj vilka helger...

det blev helg igen men jag har nästan glömt vad helgen innebär för det är träning av hund både veckor och helger, samma lika. Helgen innan påsk ägnades helt åt en Ledarskapskurs på studiefrämjandet men även i SBK:s regi. Mycket intressant och bra upplagt men tyvärr inte så givande efter mina 4 år på lärarhögskolan. Jag tyckte att det var väldigt itnressant att se vad de (SF/SBK) valde att ta upp i en ledarskapskurs.  Det visade sig vara grundpelarna i ledarskap som är i princip samma som vi talat om under hela lärarutbildningen. Ja ja det är alltid bra med upprepning eller överinlärning som vi kan kalla det.
Denna helg har tillbringats i valp utveckling/inlärningens tecken. Lördag och söndag mellan 8-16 båda dagarna har det varit valpspecial. Det var intressant och givande men framför allt väldigt gulligt idag när alla valparna deltog.
Vi fick planera en valpkurs, hur vi ville lägga upp det och vad vi vill lära ut. Idag fick vi praktisera inlärning av något moment. Jag och en tjej till fick inkallning. Vi båda var nöjda och tyckte att det gick väldigt bra. Några råd att ta med sig tror jag allt vi fick in hos de flesta.
I går fick Scott bara följa med och glänsa. Det var flera som kom fram och gav honom komplimanger! Men vi vet att han är fin ;) Där emot var det en hund som inte verkade gilla Scott elelr det visade sig sen att hon var väldigt osäker men det gjorde även Scott osäker och lite skärrad. Så söndag tog vi med klippan och Scotts bästa stöd,, Laszo. Dagen flöt på otroligt bra och det var till och med fint väder så Scott tog sitt första riktiga dopp. Det såg lite kallt ut men det gick ju...
I veckan är det full rulle som vanligt. Måndag är det ALy-utbildning på kvällen, funderar om Scott eller Laszo ska med eller bägge.
Tisdag styrelsemöte på Brukshundsklubben,
Onsdag veckoträning med skott
Torsdag rallyträning (eventuellt)
Lördag Working test på Lidingö (bara åskådare)
Söndag Scott träning med Anita i Enköping
Full rulle som sagt

Kommentarer
Postat av: Anita och Aquila

Working test på Lidingö?? Du får berätta i morgon...

2010-04-13 @ 00:12:04
URL: http://www.aquila.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0