det här har vi gjort idag!

http://www.youtube.com/watch?v=u9J6P4DaTXk

lite träning och annat mys

Jag är lite dålig på uppdateringarna. Jag kanske måste köpa en Iphone eller liknade så jag kan göra det direkt. Eller inte.
En del träning har det blivit
* dels träffades jag (Scott och Laszo) och Anita (Aquila och Acke) på planen innan styrelsemötet och körde en snabb träningsrunda.
Jag tränade lite ståkommando och fotpositionen med Scott.
Sen fick Acke och Scott röja lite på mötet mot styrelsens mindre glädje.
* sen var jag och mamma ute i igår fm (lördag) och körde några dubbelmarkeringar. Scott var en klippa som vanligt
* Sen på eftermiddagen igår (lördag) åkte jag och Scott till Riksten och körde lite mer på freestyleträningen. Vi (människor) börjar verkligen sätta programmet nu vilket är väldigt roligt. N u ska vi bara lyckas lära hundarna... hmm.. den svårare delen. Vi får se.
En hel del kurser är anmälda nu
Scott och jag ska gå en tävlingslydnadskurs klass II inomhus med start i feb. Ska bli väldigt kul att komma igång.
Sen har mamma och Scott anmält sig till en jaktkurs för uppfödaren (Anita Norrblom) och jag har turen och lyckan att också få vara med, dock med Anitas hund Carron. Så roligt tycker jag det ska bli då jakten verkligen har fallit mig i smaken. Dessutom roligt att få köra med en så fin hund. Doris är också fantastisk men kursen vände sig mot hundar och ekipage i M-kullens nivå (scotts kull) och Carron är några månader yngre än Scott så jag tror det blir perfekt!  Vi längtar!

Inomhusträning

Fyra lördagar framöver har vi (freestylelaget) bokat en inomhuslokal i Riksten där vi ska finslipa och få till vårt program för våren. Denna vecka fick även Doris följa med vilket jag tror hon tyckte var riktigt roligt. Så klart fick jag inte till några bra bilder men jag har ändå bevis på att vi var där :)
Doris var rolig för det var precis som om hon förstod att nu var det freestyle som gällde. Varje gång hon kom fram till mig så bjöd hon på vacker tass... Något hon inte gjort förr. Jag kunde inte hålla mig för skratt! Underbara hund!
Laszo var duktig och jag tycker vi i laget var duktiga oxå det kommer bli så bra!
En lycklig Doris!
Tyvärr var det här den enda bilden jag fick på Laszo och jag tror att man ser likheter med hans syster! Skumt att de gjorde lika då inga av dem är så fula i verkligheten!

Nytt År......

......och hundar som ska tränas och utvecklas vidare! De är bra och blir bara bättre och bättre!

Så nu är det bara att spotta i händerna och ta nya tag. Först ska julen och tomten rensas ut!



Just denna tomtehängning skedde före jul i Egypten och har inget att göra med hur jag städar ut julen!

RSS 2.0