träning, träning och tävling!

Nu har det hänt grejer men inte på bloggen. =0)
Igår var det äntligen dags för Lidingö BKs första rallylydnadstävling. Vi i rallykommittén har jobbat hårt för detta evenemang och det är kul att det blev så lyckat!
Utöver allt runt omkring tävlingen så startade jag dessutom 3 hundar. Scott, Laszo och Doris.
Doris var duktig och tog sig runt banan. Däremot en del snea sättanden och lite missförstånd gjorde att poängen inte blev en topplacering men bra poäng ändå och ett fint pris. Domarens kommentar var att vi var ett trevligt ekipage som hade ett väldigt fint samarbete men där doris inte riktigt förstod vad som förväntades. Jag håller med domaren men med tanke på att doris kört rally en gång tidigare så var hon riktig duktig.
Laszo var dagens stjärna! Han kammade ihop så pass mycket att vi tog hem en andra placering av ca 30 startande! Han var perfekt!
Scott var duktig men helt plötsligt blev han nosig. Hm har inte hänt förut men gjorde att poängen åkte ner lite. En irriterande poäng från 70 men vi kommer igen! Men fortfarande en bra placering i tävlingens helhet.
Vi kammade hem tre presentkort på Djursjukhusen (Albano, Bagarmossen och Gärdet) bra och ha! Hundarna fick varsin rosett och ett tuggben var.
Foton: Christoffer Frances

Kommentarer
Postat av: Anna & Juni

Grattis och bra jobbat med arrangemanget!

2010-08-30 @ 20:16:04
URL: http://www.annaronge.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0