Semester.....

.....så underbart! Vilket enormt härligt väder och vilken urhärlig semester vi har! Det händer inte mycket här och det är vi tacksamma för. Det mest dramatiska som hänt var att häromdagen var vi tvungna att gå på ormjakt! En snok hade slingrat sig förbi, den som dörrvakt numer underkända Doris, och ormkräket låg mitt på golvet i köket. Det blev en hel del hysteriskt skrikande och hundarna blev snabbt inlåsta. Därefter var det jakt med fjärilshåv och grilltång efter den stackars snoken som gömde sig förgäves under kylskåpet. Ut åkte den motvilligt och väsande!

Nu har taxvalpen Lollo Sloppy Bella och Doris åkt vidare på sin semester. Scott och Lollo Sloppy Bella, utvecklade en skönt ensidig relation. Scott var oerhört tålmodig och lät Lollo Sloppy Bella hänga i öronen, läpparna och halsen när hon (de) lekte. Hon fick alltid vinna! Han är en gentleman, precis så som veterinären sa! Finstämd herre som kräver känslighet för att inte tröttna att träna på att hämta olika saker åt matte. Så fort kraven blir för okänsligt framförda blir han som en degklump och fattar ingenting!

Lollo Sloppy Bella hänger i en gentlemans öra och det är inte för att berätta hemligheter!



Här ser vi Allie utrustad för traditionell ormjakt ståendes i ormens highway to freedom, konstruerad med största finess och med senaste teknik vad gäller utrustning, för att på smidigaste och snabbaste sätt få ut ormen.


Kommentarer
Postat av: Anita och Aquila

Härligt med finfina röntenresultat!

2010-07-14 @ 18:17:54
URL: http://www.aquila.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0